Heb jij nog een klus die geklaard moet worden in jouw huis? Maar heb je zelf twee linker handen, geen tijd of het gereedschap niet in huis? Dan is daar jouw reddende engel: Bouma Bouw! Geen klus is gek genoeg, want zij kunnen alles slopen, maken of repareren. De diensten die zij kunnen leveren zijn heel uiteenlopend.

 

Ervaring

Bouma Bouw is de vierde generatie van een bekend aannemersbedrijf uit Den Haag. De lange familietraditie heeft al vele klussen mogen klaren. Renovaties en verbouwingen doen zij bij particulieren, winkels en ministeries. In Den Haag en omstreken staan zij bekend voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijke service. Een echte Hagenees die er niet omheen draait. Het doel is dan ook dat de klant voor de volle honderd procent tevreden is over het eindresultaat.

 

Aannemer

Bouma Bouw is enkel een klein aannemersbedrijf. Dat maakt dat ze snel kunnen schakelen. Grote klussen zijn echter geen probleem voor hen. Door een groot netwerk binnen Den Haag en omstreken kennen zij genoeg timmermannen, tegelzetters, elektriciens of dakdekkers die hun kunnen ondersteunen bij grote projecten. Ook kunnen zij een klein projectje aannemen binnen een groot lopend project. Zo zie je maar, een klein aannemersbedrijf heeft vele voordelen en een breed expertisegebied.

 

Neem contact op

Dakkapellen renoveren, badkamers maken, keukens plaatsen, kozijnen vervangen. Het is een greep uit de klussen die zij voor jou kunnen verrichten. Ook voor verf-, stuc- en tegelwerken kunnen ze voor jou verzorgen. Welke klus er ook geklaard moet worden, bij Bouma Bouw weten ze er wel raad mee. Met tientallen jaren ervaring wat overgeleverd is van generatie op generatie zien zij altijd de best mogelijke opties voor het renoveren, slopen of bouwen van jouw huis of bedrijfspand. Zijn er dus wat klussen die wel aangepakt moeten worden? Neem dan contact op met Bouma Bouw voor een vrijblijvende prijsopgaaf.