Automaat spoelen

De automaat spoelen is een onvermijdelijk iets. Alle auto’s zijn na verloop van tijd aan reiniging toe, zo ook automaten. Als de olie van uw automaat verouderd raakt kan dit veel problemen opleveren, en daarom rijden wij u sterk aan tijdig uw olie te laten verversen. Uw rijervaring moet ten slotte optimaal zijn, en dat is bij ons de nummer één prioriteit. Uw automaat spoelen laat u doen door AVS Auto’s!

 

Waarom moet u uw automaat spoelen?

Olie die te lang niet vervangen is kan veel problemen veroorzaken in de versnellingsbak, en daardoor is de kans op schade aan uw auto sterk aanwezig. Verouderde olie kan veel problemen veroorzaken, waaronder bonken, slippen, een schommelend toerental, slecht kunnen schakelen, verhoogd brandstofgebruik en een niet functionerende kick-down. De Automaat spoelen voeren we preventief uit; in onze ogen kunnen al deze problemen beter voorkomen dan genezen worden.

 

Wij raden aan om de gemiddelde automaat iedere 90.000 kilometer te spoelen. Bij CVT en DSG automaten raden we aan om dit ieder 60.000 kilometer te doen. Ook is het verstandig om de oliefilter te vervangen.

 

Onze werkwijze

Bij AVS Auto’s maken we uitsluitend gebruik van de modernste spoelmachines en gereedschappen. Ook ons personeel is van de hoogste kwaliteit: al onze monteurs zijn meer dan voldoende opgeleid en worden daarnaast regelmatig bijgeschoold. Uw rijplezier is onze prioriteit en we doen er altijd alles aan om uw problemen zo effectief en veilig mogelijk te verhelpen.

 

We hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en we weten bij iedere soort versnellingsbak precies wat er gedaan moet worden. We denken altijd meerdere stappen vooruit en het grootste deel van onze werkzaamheden is dan ook preventief.

 

Wilt u gebruik maken van onze toekomstgerichte diensten of wilt u meer weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder!