Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Sportschool bezoek lastig? Tino’s Fitness

Naar de sportschool gaan lastig?

We weten allemaal dat sport en bewegen goed voor ons is. Maar toch vinden veel mensen het lid worden bij een sportclub of sportvereniging vaak erg lastig. Dit is gelegen in de naam die veel sportscholen hebben gekregen. Maar ook de vooroordelen want mensen hebben het idee dat er van macho en ego overtrokken leeghoofdige spierbundels rondlopen die alleen zichzelf zien.

 

Vaak onzekerheid als rem

 

Stel je eens voor, je bent een man of vrouw en enorm onzeker over jezelf. Dit onzekere kan zijn je figuur, je overkomen en andere dingen. Of je bent ouder en kan niet op tegen het ego gedrag van veel mensen binnen een sportschool. Om dit soort redenen kan iedereen zich voorstellen dat mensen niet graag een abbonnementje afsluiten in een sportschool mensen willen er eerder niet dan wel zijn.

 

Een sportschool met thuisgevoel?

 

In Almelo is een sportschool gevestigd waarbij respect voor elkaar, het thuisgevoel en geen ego gedrag voorop staan. Deze sportschool heet Tino’s Fitness en verzorgt fitness, circuit trainingen, personal training, zelfverdediging, weerbaarheid. Ook zijn er groepslessen zoals Aerobic, Body & Mind en Mindfulness.  De sleutel tot goed en fijn sporten is het respect voor elkaar en het thuisgevoel.

 

Plezier zorgt voor resultaat

 

Veel mensen denken dat een ‘trainingsschema’ en wat oefeningen voor resultaat zorgen. Maar dat is het juist niet ‘plezier’ is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Je weet vast zelf wel dat als je op school een vak niet leuk of plezierig vond dat een succesvol resultaat vaak uitbleef of heel lastig was. Dus als de sporters plezier leren hebben in wat ze doen dan zullen de succeservaringen er sneller zijn.

 

Sportschool Almelo ‘Tino’s Fitness’

 

Gelegen in een prachtig pand aan de Aalderinkssingel 4, 7604 EG Almelo vind u de sportschool waar u het thuis gevoel zult ervaren. U bent van hart welkom bij Tino’s Fitness in Almelo. Neem gerust contact op. Bel: 0546 – 627139 of mail naar: tinolodde@hotmail.com

http://www.tinos-fitness.jimdosite.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top