Al 40 jaar lang zijn wij u leverancier voor de snelroldeur. Wij dragen zorg dat processen binnen uw bedrijf sneller verlopen, voor welke toepassing u de snelroldeur dan ook gebruikt. Dit kan in een magazijn zijn, maar ook bij een garage, vriescel of clean room. Wij snappen als geen ander dat u soms niet de tijd heeft om bij ons langs te komen, daarom staan wij regelmatig op de beurs zodat wij binnen handbereik zijn voor u. Geïnteresseerd om ons te komen bewonderen op de beurs? Lees dan snel verder ik vertel u graag meer over de soorten beurzen en wat u van ons kan verwachten.

Wat kunt u verwachten van een snelroldeur beurs

Jaarlijks zijn wij te vinden op een tal van beurzen in zowel Nederland als Duitsland. U kan terecht op de technische beurs bij u in de buurt. Op onze website staat een actueel overzicht aan beurzen waar wij regelmatig op staan. Hier bewondert u onze nieuwste exemplaren en kunt u in gesprek met een van onze vertegenwoordigers. Wij kunnen u meteen een demonstratie geven van hoe onze deur werkt en eventueel plannen wij meteen een vervolg afspraak met u in.

Wij garanderen kwalitatief goede snelroldeuren

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug doordat wij sinds 2005 onze snelroldeur regelmatig laten controleren door de IFT op duurzaamheid. Enkele jaren hierna gebeurde dit zelfs gecertificeerd. Wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit bij een kwart miljoen bewegingen per jaar, wij kunnen u vertellen dat wij inmiddels aan het testen zijn tot 1 miljoen bewegingen per jaar. Onze goed opgeleide monteurs dragen zorg voor montage, garantiezaken, onderhoud en reparatie. Sinds 2000 hebben wij ook de het veiligheidscertificaat aannemersbedrijf.

Contact en informatie aanvragen

Benieuwd of wij binnenkort met onze snelroldeur op een evenement staan bij u in de buurt? Bezoek onze website om het laatste nieuws in de gaten te houden. Wilt u al een deur aanschaffen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen met een van onze medewerkers.