Wie op zoek is naar een bedrijfspand in Ede hoeft niet verder te kijken. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u juist van uw bedrijfspand af?  Geen probleem, want wij kopen en verkopen panden. Onze bedrijfsmakelaars zijn ervaren in het vakgebied en adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Eerlijk en betrouwbaar

U moet met een aantal dingen rekening houden mocht u een bedrijfspand willen kopen of verkopen. Denk hierbij aan taxaties en vastgoedbeleggingen. Om deze reden staan onze vakmannen en -vrouwen paraat om u van een passend voorstel te voorzien. Behalve dat onze makelaars veel kennis en een groot netwerk bezitten over deze markt, kunnen onze experts nog dat ene stapje extra zetten. Zo zijn onze makelaars persoonlijk betrokken met uw situatie en kunnen ze zich daarin verdiepen.

De rol van de makelaar

Als u op het punt staat een bedrijfspand in Ede te kopen of verkopen, is het prettig om een makelaar aan uw zijde te hebben. De makelaar weet immers wat de trends en ontwikkelingen zijn in de vastgoedmarkt en kan hij /zij beter inschatten wat de eventuele kosten zullen gaan worden. Er zijn namelijk genoeg financiële risico’s die het verkopen en kopen van een bedrijfspand met zich meebrengen. Onze makelaars dienen voor u als contact- en vertrouwenspersoon waardoor u de benodigde gegevens met ons kunt delen zonder dat u bang hoeft te zijn dat gegevens openbaar gemaakt zullen worden.

Klantgerichte service

Wij als bedrijfsmakelaar streven ernaar om u zo volledig mogelijk in uw wensen te voorzien. Daarbij komt dat alle informatie die u aan ons verstrekt strikt geheim blijft en alleen zal worden besproken met u. Bent u geïnteresseerd in een bedrijfspand of wilt u uw pand verkopen? Wij helpen u graag bij de koop en verkoop. Neem contact met ons op via de website en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.