We zien in 2018 weer veel verschillende sieraden trends voorbijkomen. Allereerst zien we dat layering steeds meer in de mode komt. Dit zijn kettingen met minimalistische hangertjes eraan. De trend in 2018 is vooral dat je meerdere kettingen tegelijkertijd kan dragen. Het is dan ook mogelijk om gouden en zilveren sieraden met elkaar te combineren. We zien ook dat vintage sieraden steeds meer in de mode komen. Dit zijn sieraden met bijvoorbeeld personen uit de geschiedenis zoals een maria bedeltje.

Minitials
Minitials is een sieradenmerk dat aansluit bij de layering trend. Dit sieradenmerk biedt minimalistische sieraden. Het bijzondere aan dit merk is de gedachte erachter. De twee oprichters van het sieradenmerk zijn beide moeders en misten hun kinderen vaak. Om dit gemis op te vullen bedachten zij om sieraden te maken met de initialen van hun kinderen als bedeltjes. De letter bedeltjes kunnen in veel varianten aangeschaft worden bij Minitials.

Andere sieradentrends
Minitials gaat ook op de volgende trend in, namelijk de kleurentrend. In 2018 zien we alle kleuren van de regenboog aan sieraden voorbij komen. We zien dan ook sieraden met veel verschillende kleuren erin verwerkt langskomen. Niks is te gek dit jaar! Draag jouw sieraad als echte eye-catcher bij je outfit en maak op deze manier van een gewone outfit iets bijzonders. Plastic sieraden worden ook steeds populairder dus wanneer je geen echte sieraden wil dragen of geen gaatjes hebt voor oorbellen bijvoorbeeld is dit echt iets voor jou! Verder zien we de lange oorbellen trend van vroeger weer terugkomen. Opvallen is toegestaan! Weet jij al welke trend jij het leukste vindt en welke het beste bij jouw kledingstijl past? Ga vandaag nog op onderzoek uit naar jouw favoriete accessoires en mix and match voor jouw favoriet! De conclusie van de trends van dit seizoen is in ieder geval dat niks gek genoeg is en dat opvallen mag.