Tag Heuer is een van de grootste horloge merken die er bestaan. Daarom hebben wij veel verschillende soorten van dit merk in ons assortiment. Wij zijn een officiële Tag Heuer dealer. Bij ons kun je dus terecht voor elk type horloge van dit merk. Daarnaast is onze winkel al ruim 15 jaar, 7 dagen per week geopend om jou met open armen te ontvangen. Daarnaast kun je in onze webshop ook alle horloges vinden. En niet alleen van Tag Heuer zijn wij officieel dealer, van elk soort horloge dat wij verkopen zijn wij officieel dealer. Hierdoor zal je altijd minimaal 2 jaar garantie krijgen bij ons én bij het merk en fabrikant zelf.

 

Kijk in de webshop voor een Tag Heuer

Onze deuren zijn al jaren open, maar ook hebben wij natuurlijk een webshop waar je heen kunt gaan voor alle producten. Hier bieden wij je verschillende veilige betaalmethodes en wordt je pakketje met je nieuwe Tag Heuer altijd verzonden met PostNL. Hiermee bieden we jou de zekerheid die nodig is. Daarnaast zijn wij altijd voorradig en mocht dit een keer niet zo zijn, dan zal je de mogelijkheid krijgen om het horloge met korting aan te schaffen. Dit pakketje zal je dan zo snel mogelijk bezorgd krijgen.

Nieuw horloge nodig?

Ben je toe aan een nieuw horloge of wil je gewoon de blits maken? Kom dan snel een kijkje nemen in onze (web)winkel. Hier zal je alle soorten horloges vinden en kun je ongetwijfeld het juiste horloge voor jou vinden. Wij helpen je graag verder met de zoektocht. Dat scheelt een hoop tijd voor jou. Daarnaast beschikken wij over trend gerelateerde kennis en kan het zomaar zijn dat jij de nieuwe trendzetter bent op het gebied van horloges. Wacht dus niet te lang met het uitkiezen van je nieuwe horloge. Neem alvast een kort voorproefje op onze site en webshop.