Culinair genieten bij Restaurant Gouda

Houd U van lekkere hapjes en van gezelligheid samen met uw vrienden? Restaurant Gouda is een erg karakteristieke etablissement waar je heerlijk kunt genieten en borrelen middenin Gouda.

 

Hapjes

Naast de uitgebreide drankenkaart is er bij het restaurant de mogelijkheid om van vele wereldse hapjes te genieten. Een borrel zonder hapjes is natuurlijk niet compleet. Deze hapjes zijn ook ideaal om te delen met je vrienden. Alle hapjes zijn speciaal en gemaakt volgens recepturen van over de hele wereld. Zo kunt U bijvoorbeeld van typische Spaanse tapas genieten of van Hollandse hapjes. Daarmee heeft restaurant Gouda een zeer uitgebreide kaart, voor ieder wat dus!

 

Ben je meer iemand van de grote trek? Dan kan je natuurlijk ook grote gerechten bestellen. Houd U van Carpaccio of van Biefstuk? Restaurant Gouda heeft ook een groot aanbod in gerechten.

 

Uw evenement bij Restaurant Gouda

Naast dat U heerlijk kunt borrelen met uw vrienden is het ook mogelijk om met een groep te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes! Zo verzorgt het restaurant ook gehele lunches, diners en partijen. Dit wordt allemaal gedaan in het restaurant zelf. De organisatie kan de gehele avond op uw wensen aanpassen zodat U het perfecte evenement heeft!

 

Alles draait om beleving

Bij Restaurant Gouda draait alles om beleving. Dit gaat van beleving in het algemeen tot de beleving qua smaken van de hapjes. Er wordt continu voor gezorgd dat U de beste beleving heeft op elk vlak mogelijk. Zo worden er ook speciale thema avonden gehouden waarbij veel hapjes van bepaalde landen worden geserveerd. Bijvoorbeeld op een Hollandse avond waarbij er veel soorten kaas en gehakt worden geserveerd. De hapjes worden dan ook op verschillende manieren klaar gemaakt zodat U elke keer weer iets nieuws proeft. Variatie is dus ook heel belangrijk op een avond en de chefs van restaurant Gouda zijn continue bezig om U zoveel mogelijk te laten proeven, ontdekken en beleven.