Glasbewassing is een taak die je niet zomaar zelf kan doen. Al helemaal niet als je niet over de juiste apparatuur beschikt. Er komt veel meer bij kijken dan je misschien vooraf zou denken. Daarom bieden we onze kennis en ervaring aan om bedrijven te helpen hun ramen mooi en schoon te houden. Niet alleen levert glasbewassing een mooie uitstraling op van het gebouw, maar het verbeterd ook nog eens de levensduur van het glas.

Al onze werknemers zijn ervaren en beschikken over de benodigde diploma’s en veiligheidscertificaten. Naast het afleveren van schone ramen vinden we het ook belangrijk dat onze glazenwassers veilig te werk kunnen gaan.

Glasbewassing op maat

Ieder gebouw heeft andere vormen en maten. Daarom is het belangrijk om maatwerk te leveren. Voor iedere opdracht meten en analyseren we eerst het gebouw. Op deze manier kunnen we goed bepalen welke apparatuur en hulpmiddelen er nodig zijn. Als het nodig is kunnen we gebruik maken van een hoogwerker.

We hebben professioneel materiaal tot onze beschikking waarmee kwaliteit gegarandeerd is. Zo maken we gebruik van telescopische glasbewassingsystemen zodat we iedere hoek van het pand kunnen bereiken. Daarnaast gebruiken we osmose ofwel gedemineraliseerd water waardoor er geen vlekken of strepen op het raam verschijnen. Verder vinden wij het milieu ook erg belangrijk. Daarom gebruiken we duurzame en milieuvriendelijke producten.

Interesse in glasbewassing

Dus als je interesse hebt in glasbewassing kan je contact met ons opnemen. Onze contact gegevens zijn beschikbaar op onze website. Je kan ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden van 9:00 tot 17:00 op werkdagen van maandag tot vrijdag.

Ook kan je een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen zodat je een beter idee hebt over wat het je gaat kosten. Je hoeft alleen wat details in te vullen waarna onze mensen jou kunnen contacteren.