De Fermob Luxembourg stoel is in eerste instantie alleen ontworpen voor Jardin du Luxemburg. Een man uit Parijs die daar de hele tuinsferen heeft veranderd. Van tuinmeubelen die allemaal precies de zelf stijve look hebben, naar een super fleurige en gezellige tuinmeubelen. In Parijs kan je dan ook nog steeds deze sfeer goed terugzien. De parken in Parijs zijn vaak gekleurd en zien er gezellig uit. Twijfel daarom niet om zo een park te bezoeken wanneer je in Parijs bent.

De Franse sferen in de achtertuin

Door te kiezen voor onze Fermob Luxembourg stoel haal je zelf de Franse sferen je achtertuin in. We bieden niet alleen alle verschillende uitvoeringen aan, maar ook alle verschillende kleuren die maar kunt bedenken. Hiermee kan je verschillende combinaties maken, waardoor het een gezellige en vrolijke uitstraling krijgt. Vind jij allerlei verschillende kleuren nou iets te veel van het goede? Ga dan voor kleuren die iets rustiger tonen, zoals olijfgroen, grijs of wit. Dat is ook het voordeel van de Fermob tuinstoelen, dat je zelf alle combinaties kan maken zoals je dat zelf wilt. Op onze webshop kun je zelf je favoriete samenstelling maken. Daarna is het alleen nog maar genieten!

Tuinstoelen van kwaliteit

De stoelen zijn gemaakt van aluminium gecombineerd met het design van Frédéric Sofia. Dit zorgt ervoor dat de stoelen lang meegaan, ook wanneer ze een tijd buiten staan. Je hebt dus lang plezier van de tuinstoelen en ziet er fantastisch uit. Om je tuin op te fleuren kun je kiezen uit meer dan 24 verschillende kleuren! Vind je dat je dan nog steeds niet genoeg kleur hebt gecreëerd in je tuin? Neem dan eens een kijkje op onze webshop bij bloemen en planten. Hier kun je een tal aan verschillende gekleurde vrolijke bloemen en planten vinden. Zo haal je het beste en het mooiste uit je tuin.