De scheepvaart is heel druk en er wordt steeds meer over zee vervoerd. Dit zorgt ervoor dat schepen ook vaker moeten worden gerepareerd. Via de scheepsreparatie Rotterdam kan je snel en gemakkelijk jouw schip laten bekijken en waar nodig te laten repareren. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat snel jouw schip kan repareren of wil je alleen een check op je schip? Dan kunnen wij dit voor je regelen. We doen alles eerlijk en vooraf zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Lees het artikel hieronder verder voor aanvullende informatie of ga direct door naar onze website waar je onze diensten uitgebreider terug kunt vinden.

Onderdelen en reparatie

Voor wie op zoek is naar extra onderdelen voor zijn of haar schip zit hier ook goed. We zijn ook een leverancier van scheepsonderdelen van het merk Mitsubishi. Met andere woorden zijn we een multifunctioneel bedrijf dat reparaties voor je kan uitvoeren en je de gewenste onderdelen kan leveren. Dit is een unieke service die je alleen bij scheepsreparatie Rotterdam vindt. Mocht je andere motor-technische vragen hebben dan raden wij het je aan om telefonisch contact met ons op te nemen op deze manier kunnen wij je gemakkelijk begeleiden naar de juiste oplossing.

Over ons

We zijn een echte motoren bedrijf in hart en nieren. We zijn groot geworden door de onderhoud en reparatie services van Brons motoren. Hierna zijn we als erkende distributeur aangewezen en zijn we ook een dealer geworden in de scheepsservice. Wij vinden het heel belangrijk dat je met een schip terug vaart die volledig in orde is en daar maken wij ons ook hard voor. Interesse in de scheepsreparatie Rotterdam gekregen? Neem dan contact met ons op of surf naar onze website voor alle overige informatie. Hopelijk tot snel!