Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de kozijnen van woningen of bedrijfspanden. Elke kozijn is anders dus moet er glas op maat worden gemaakt. Om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen zullen onze experts vooraf eerst de situatie komen bekijken. Aan de hand hiervan kunnen zij je precies vertellen welke afmetingen er nodig zijn, wat de eventuele kosten zullen worden en wat voor stoort glas er het meest geschikt is in de situatie. Ben jij op zoek naar glas op maat, lees dan het artikel verder en ga door naar onze website en dan helpen wij je met een keuze maken in het glas.

Soorten glas

Het is wel redelijk algemeen bekend dat er diverse soorten glas bestaan. Denk hierbij aan enkelzijdig, dubbelzijdig, glas in lood of glas met figuren erin verwerkt. Als je erachter wil komen wat voor soort glas er het beste bij jouw woning of pand staat dan kunnen onze experts een stuk van het glas meenemen en kan er een beter beeld worden geschetst bij de uitstraling van het kozijn. Glas op maat is zo gemaakt dat het glas precies in het kozijnen valt en er niet zomaar uit kan.

Waarom voor ons kiezen

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en daarom weten wij snel en nauwkeurig welke afmetingen je nodig hebt of wat voor soort glas gunstig is bij een bepaald kozijn. Daarnaast wordt het glas op maat met zeer hoge kwaliteit machines verwerkt zodat er tot op de millimeter nauwkeurig is gemeten. Heb je interesse gekregen na het lezen van dit artikel over glas op maat of zoek je liever nog even verder? Via dit artikel kan je op onze site terecht komen die je meer informatie geeft over ons bedrijf, producten & diensten en onze werkzaamheden.