Partyboot Amsterdam

Heeft u een feestje op de planning staan en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Dan is een partyboot Amsterdam echt iets voor u. Op onze boten kunt u vrijwel ieder denkbaar feest vieren, en dit alles tegen een vriendelijke prijs. Wij kunnen u garanderen dat u een onvergetelijk feest kunt vieren op een van onze vele partyboten!

 

Wij hebben voor zo’n beetje alle evenementen een geschikte boot in huis. Of u nu een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, een jubileum of een beurs op het water wilt organiseren: bij Partycharter Partybootverhuur bent u aan het juiste adres. We organiseren ook normale riviercruises waarbij u en uw gezelschap rustig kunnen genieten van onze prachtige hoofdstad. U leest het al: wij zijn van alle markten thuis!

 

Wat hebben wij te bieden?

Als u op zoek bent naar een geschikte partyboot Amsterdam bent u bij ons echt aan het juiste adres. Wij beschikken over maar liefst 13 verschillende boten die geschikt zijn voor diverse evenementen. Onze boten beschikken over verschillende capaciteiten; zo is de Hydrograaf bijvoorbeeld uitermate geschikt voor gezelschappen van rond de 120 personen, terwijl de Ocean Diva Original juist geschikt is voor groepen van rond de 1500. Wij en onze boten zijn van alle markten thuis; ongeacht de complexiteit en grootte van uw evenement, bij ons kunt u het organiseren.

 

Per partyboot is er een minimum aantal uren vastgesteld. Deze uren moet de boot minstens gehuurd worden, en dit betreft doorgaans 4 uur. Natuurlijk is het mogelijk om de boot langer in te huren. Kijk voor een overzicht van onze tarieven eens op onze website!

 

Als u een feest op het water wilt organiseren is een partyboot Amsterdam voor u de perfecte locatie. Heeft u interesse in onze producten en / of diensten? Neem dan gerust contact met ons op!