Autobedrijf Rijswijk, betrouwbaar en voordelig

Maar weinig mensen vinden dat deze combinatie geloofwaardig is. Autobedrijf Rijswijk is het tegendeel. Hier wordt bewezen dat een autobedrijf betrouwbaar en voordelig kan zijn. Daarnaast is het ook goed te bereiken. Heel veel voordelen dus!

 

Werkzaamheden

Autobedrijf Rijswijk bied verschillende werkzaamheden. De goede monteurs welke werkzaam zijn bij het bedrijf bieden onderstaande werkzaamheden:

 

  • Apk keuring
  • Auto onderhoud en reparatie
  • Wissel van zomer- en winter- banden
  • Airco onderhoud en reparatie

 

De monteurs kunnen elke wagen van elk merk onder handen nemen. Dit zorgt er voor dat U altijd terecht kan voor allerlei reparaties. Daarnaast volgen de monteurs ook regelmatig cursussen zodat zij optimaal op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Geen onverwachte hoge kosten

Het is begrijpelijk en niet meer dan logisch dat mensen niet zitten te wachten op onverwachte hoge kosten. Daarom wordt er voor gezorgd dat dit niet gebeurt. Wanneer er wordt geconstateerd dat er iets mis is met uw auto, zal het eerst worden aangegeven. U wordt dus op de hoogte gesteld van wat er met uw auto aan de hand is en wat er vervangen moet worden. Zo bent U op de hoogte van wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen bedragen.

 

Onderhoudsschema

Bij Autobedrijf Rijswijk word er gewerkt volgens de door de fabrikant opgegeven onderhoudsschema. Dit zorgt er voor dat de auto’s perfect onderhouden blijven. Op deze manier word er ook voor gezorgd dat U niet plots langs de weg staat met autopech.

 

Niet meer naar een dure merk dealer

Het is wel bekend dat merk dealers de hoofdprijs vragen voor onderhoud. Ook al is het van het merk zelf. Een alternatief voor een merk dealer die de zelfde kwaliteit biedt tegen een lagere prijs is lastig te vinden. Autobedrijf Rijswijk biedt U wel de hoge kwaliteit tegen een lagere prijs.