LEGO Nexo knights kopen

Net zoals veel sets van LEGO (zoals Chima en Ninjago) heeft Nexo Knights en echt verhaal. Het verhaal gaat over verschillende ridders in het koninkrijk “Knighton”. Één ridder genaamd Clay Moorington leid verschillende ridders op om tegen het kwaad te strijden. LEGO Nexo Knights kopen valt net zoals met de andere sets niet mee. Het is een vrij speciale set wat er voor zorgt dat deze buiten de boot valt. Hiermee wordt bedoeld dat niet alle winkels deze sets in het assortiment nemen. Mocht je deze in een traditionele winkel willen kopen, dan heb je de kans dat je echt moet zoeken.

 

LEGO Nexo Knights kopen online

Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om gemakkelijk aan de sets te komen. Zo kan je namelijk de sets op een betrouwbare website kopen. De site is erg betrouwbaar en staat goed aangeschreven. Zij hebben daarbij ook een groot aanbod aan LEGO Nexo Knights.

De site specialiseert zich in zogenaamde “hard-to-find” sets, oftewel de sets die niet veel verkocht worden. Hierdoor creëren ze een kans voor de liefhebber om aan de desgewenste sets te komen. Zo hebben ze meerdere sets van LEGO Chima, Ninjago, Star Wars en zelfs gehele lijnen van LEGO Duplo. Daarnaast hebben zij altijd de nieuwste sets in hun assortiment.

 

LEGO Nexo Knights kopen met bestelling

Naast dat het mogelijk is om online de Nexo Knights te kunnen bestellen, is het ook een voordeel dat deze thuis worden bezorgt. Wanneer je uw geweldig set voor 15:30 heeft besteld zal deze de volgende dag bij je thuis worden bezorgt. Zo hoef je dus niet te wachten met bouwen en kan je (bijna) gelijk aan de slag. de bezorging word ook verwerkt door PostNL dus bent U zeker van een goede bezorging. Verder is de bezorging ook geheel gratis wanneer je voor meer dan €99,- besteld.