Waarom een psycholoog in Amersfoort juist nu zo belangrijk is

Hoewel er uiteraard enorm veel redenen kunnen zijn om naar een psycholoog in Amersfoort te gaan, is het vooral in deze tijd, waarin corona en de wereldwijde problemen voor veel gedachtes en twijfels kunnen zorgen. In dat geval is het belangrijk om met een vertrouwd persoon te praten, en de hulp van een psycholoog in Amersfoort in te schakelen. Of je nu wilt praten over actuele zaken, of je onverwachte ontslag van een aantal jaar geleden wat er flink heeft ingehakt, we bieden voor veel mensen een luisterend oor en zijn een meedenkend partner.

Onze expertise is terug te vinden in het werkveld

Nadat Henk Helmantel meerdere opleiding heeft gevolgd in de psychologie, heeft hij een tijd gewerkt met kinderen. Echter wilde hij psycholoog in Amersfoort worden en besloot dan ook zijn droom na te leven. Sinds 2007 is hij nu gewaardeerd psycholoog in Amersfoort en helpt tal van mensen met hun problemen.

Door een luisterend oor te bieden zoeken we samen naar een oplossing of doel, zodat we vooruitgang kunnen boeken. Als psycholoog in Amersfoort kenmerken wij ons door onze persoonlijke omgang met onze cliënten. Hier ervaar je geen lange wachtrijen, wachttijden of meerdere psychologen.

Kom langs voor een kennismaking

Voordat we je als psycholoog in Amersfoort geheel kunnen helpen ben je welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kunnen hulp bieden voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. Uiteraard kan je een vertrouwenspersoon meenemen, omdat we begrijpen dat het wat spannend kan zijn.

Neem contact met ons op

Mocht je een psycholoog in Amersfoort zoeken of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.