Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Poedercoating in de omgeving Amsterdam

Poedercoating in de omgeving Amsterdam

 

Maar wat is poedercoaten precies?

Coating is een bekende term in Nederland. Poedercoaten kan ook op verschillende manieren gedaan worden. Poedercoating wordt gedaan door middel van stralen, poedercoaten of het aanbrengen van natlak.  Het poedercoaten is voornamelijk de bekendste en meest gebruikte techniek voor het aanbrengen van een coating. 

 

Poedercoaten in Amsterdam

 

Op zoek naar een poedercoatings bedrijf in Amsterdam en omgeving? U bent aan het juiste adres. Bij ons poedercoatingsbedrijf in de omgeving van Amsterdam vinden wij dat het succes zit in een goede voorbehandeling van producten en materialen. Er zijn namelijk verschillende soorten metaal producten, die verschillend kunnen worden bewerkt doot natlak of poedercoaten. We behandelen de producten vooraf met alkalische ontvetting en ijzerfosfateren. Daarnaast kiezen we ook stralen, schooperen en thermische verzinken om de producten vooraf goed te behandelen. Op die manier zijn alle materialen gereed voor een nieuwe coating. Tevens zorgt een goede voorbehandeling ook voor een krachtige hechting en zal het product langer zijn gewenste effect behouden. De krachtige hechting die we aanbrengen is belangrijk voor het corrosiewering en uiteraard het algehele uiterlijk van de coating.

 

Hoe wordt deze coating aangebracht?

Is een voorbehandeling goed afgerond? Dan is het tijd voor het aanbrengen van een mooi coating. Het poedercoaten is een zogenoemd elektrostatisch proces waarin negatief geladen poeder met een soort pistool wordt aangebracht op een positief geaard product. De magneetwerking die hierbij komt kijken zorgt voor de krachtige hechting aan de materialen of producten.

 

Na het coaten gaat het product de oven in en zal hierna door de vloeibaarheid moeten worden uitgehard. Dit zorgt voor een uiterst sterke beschermlaag van het product en zal zorgen voor een duurzaam , kwalitatief product. Op die manier kunnen de producten en materialen nog jaren mee met een prachtige coating zonder dat deze door de tijd verslijt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top