Wanneer je met je bedrijf te maken hebt met enorm zware materialen is het van belang om deze materialen gemakkelijk door je bedrijfspand te transporteren. Dit kun je op verschillende manieren doen. De meest voorkomende manier is via de werkvloer zelf, echter is het ook mogelijk om dit via de lucht te doen. Dit is mogelijk met onze bovenloopkraan. Deze kraan tilt gemakkelijk allerlei materialen op en kan ze verplaatsen naar iedere gewenste plek binnen jouw bedrijfspand, deze kraan is ideaal voor bedrijven die te maken hebben met een groot productieproces. .

 

Ontwerp van de bovenloopkraan

De bovenloopkraan is ontworpen op een unieke manier. De kraan is namelijk zowel handmatig als geautomatiseerd te bedienen. Op deze manier kun je dus een geautomatiseerd proces laten uitvoeren met de kraan. Daarnaast kun je dus ook handmatig spullen verplaatsen.

 

Functies

Wanner je besluit om een bovenloopkraan aan te schaffen, is er ook de mogelijkheid extra kranen aan te schaffen. Wanneer je meerdere kranen hebt kun je nog effectiever aan de slag met het verplaatsen en tillen van materialen.

 

Op maat gemaakt

De kranen worden bij afname op maat gemaakt. Op deze manier past de kraan in iedere gewenste ruimte. Iedere grootte vraagt om een andere berekening. Onze ontwikkelaars zullen daarom iedere gewenst productieproces berekenen tot op details en daarnaast ook veelvuldig testen. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van zowel mens als product garanderen.

Levensduur van de kraan

Onze kranen zijn ontworpen en samengesteld uit jarenlange ervaring. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de kraan jarenlang meegaat, terwijl het onderhoud minimaal is. Dit komt omdat wij uitsluitend materialen gebruiken waarvan wij weten dat deze betrouwbaar en stevig zijn.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze bovenloopkraan? Dat is goed om te horen. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons mailadres of telefoonnummer.