Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Bespaar 500 euro per jaar op Pampers luiers

Iedere ouder weet dat luiers een grote kostenpost zijn. Ze zijn ronduit duur en daarom is het de moeite waard om altijd te zoeken naar goede acties en aanbiedingen. Wat blijkt? Het is niet moeilijk om jaarlijks honderden euro’s op luiers te besparen!

Hoe dat zit? Een baby gebruikt in de eerste 4 jaar van zijn leven gemiddeld gezien ongeveer 7300 luiers die elk zo’n €0,30 kosten. In de aanbieding kosten deze – bij een gangbaar kortingspercentage van 50% – nog maar €0,15 per stuk.

Pampers aanbiedingen

Het gaat er dus om altijd de juiste luier of Pampers aanbiedingen te vinden. Vergelijkingssites zoals Luierinfo.nl helpen je daarbij. Zij zetten dagelijks de luier aanbiedingen van alle merken en winkels voor je op een rij.

Je zult merken dat er grote prijsverschillen in de verschillende merken luiers zit. Pampers submerken zoals Premium Protection en Baby-Dry zijn in de regel een stuk duurder dan huismerk luiers van bijvoorbeeld Kruidvat, Lidl of Etos.

Voordeelverpakkingen

Ook van belang is het kiezen van de juiste verpakking. Het maakt voor de prijs namelijk nogal verschil of je een maandbox of een standaardpak luiers koopt.

Het is simpel: als je relatief weinig luiers nodig is een standaard- of voordeelverpakking voldoende, maar als je veel luiers nodig hebt is een maandbox, jumbopack of reuzenpak uiteindelijk veel voordeliger. Maandboxen van Pampers Baby Dry bevatten bijvoorbeeld 264 of zelfs 360 luiers!

Prijs per luier

Als je niet goed weet welke aanbieding de beste is kun je het beste de prijs per luier berekenen. Pak de rekenmachine erbij en deel de prijs van bijvoorbeeld de maandbox met het aantal luiers in de verpakking. Op die manier zie je eenvoudig welke aanbieding relatief gezien het beste is.

Door hier gebruik van te maken kun je meer dan 500 euro besparen, en als je goed oplet zelfs nog veel meer!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top