Voor poedercoaten Amsterdam kan je terecht bij een expert in de buurt. Maar voor we daar verder op ingaan, wat is nou precies poedercoaten? Het is een proces waarbij negatief geladen poeder op een positief geaard object word gespoten door middel van een poederpistool. Op deze manier blijft het poeder op het object kleven. Het mooie van deze manier van verven is dat het milieuvriendelijker is dan andere alternatieven, omdat er minder gevaarlijk afval vrijkomt. Daarnaast kan er meer worden hergebruikt.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor poedercoaten Amsterdam en omstreken. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief in de verf industrie. Door de jaren heen hebben wij flink wat ervaring en kennis opgedaan. Dit gebruiken we om hoge kwaliteit te bieden. Verder vinden wij het belangrijk om eerlijk advies te geven snel te schakelen en op tijd te leveren. Want een afspraak is een afspraak.

Poedercoaten Amsterdam expert

Naast Poedercoaten Amsterdam voeren wij ook andere services uit. Denk bijvoorbeeld aan natlak, adviezen en dergelijke. Het is goed om te weten dat je bij ons terecht kan voor kleine objecten, maar ook voor grote projecten. Wij adviseren je graag over welke soort verf er het beste past in jouw unieke situatie. Onze medewerkers hebben kennis en expertise over hun vakgebied en kunnen jou daarom perfect helpen.

Met trots kunnen wij melden dat het familiebedrijf in stand is gehouden aangezien de derde generatie op dit moment aan het roer staat.

Contact opnemen over poedercoaten Amsterdam

Als je vragen hebt over poedercoaten Amsterdam dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan zullen wij je adviseren en een beter inzicht geven in het financiële plaatje.