Je moet een personeelsfeest organiseren, met veel zorg en aandacht begin je aan deze lastige klus en al snel kom je erachter dat dit lastiger is dan je in eerste instantie dacht. Alleen bij de gedacht aan alle zaken die je moet organiseren zakt de moet je in de schoenen. In deze blog wil ik je helpen een personeelsfeest te organiseren. Ik zal vertellen waar je op moet letten bij het organiseren van een top personeelsfeest, waardoor jij zeker weet iedereen die komt het naar zijn zin heeft. Hoe doe je dat echter, een top personeelsfeest organiseren? Dat leg ik je graag uit in deze blog.

Maak goede afspraken

Hoe ervaren je ook bent en hoe voor de hand liggend bepaalde zaken ook lijken, een evenementenlocatie heeft vaak meer ervaring en verstand van het organiseren van zaken. Dit komt gewoon, omdat ze de hele dag niets anders doen. Ik adviseer je daarom altijd om gebruik te maken van deze kennis. Deze kennis kun je natuurlijk fantastisch gebruiken bij het organiseren van jouw personeelsfeest. Wat voor afspraken moet je dan maken?

Afspraken over catering

Een goed personeelsfeest heeft een goede catering. Een goede catering is niet alleen een lekere catering, maar ook een catering die aansluit op de wensen en behoeftes van jouw gasten. Zijn er bijvoorbeeld mensen met een bepaalt dieet? Dan dien je natuurlijk de catering hierop aan te passen. Mensen met een bepaalt geloof of een allergie mogen natuurlijk niet zomaar alles eten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Succes!

Ik wens je ontzettend veel succes bij het uitdenken van jouw ideale personeelsfeest. Als je één ding mee zou moeten nemen uit deze blog is het wel dat je goede afspraken maakt met je locatie en dat je zorgt dat de locatie aansluit bij de wensen en behoeftes van jouw gasten. Gelukkig zijn het je collega’s dus dat zal wel goed zitten!