Je hebt rollators en je hebt rollators. Net als bij vrijwel alle andere producten die je kunt kopen, zijn er bij rollators verschillende merken verkrijgbaar. Het ene merk is net wat duurder dan het andere merk maar dat is vaak ook te merken in de kwaliteit. Je kunt ontzettend veel verschillende rollators krijgen en de verschillen kun je direct al met het blote oog zien óf voelen als je ze uitprobeert. De Topro Troja Rollator behoort tot de allerbeste merken van de rollators en wordt natuurlijk niet zomaar de koningsklasse onder de rollators genoemd!

De beste rollator

Er zijn verschillende Torpo Troja rollators te krijgen. Het verschil zit hem vooral in de maten en of je de eerste of de tweede generatie kiest, waarbij de laatste net wat nieuwer en moderner is. De Topro Troja Rollator is door verschillende organisaties uitgeroepen tot de beste rollator. Onder andere de Duitse consumentenbond heeft rollators van dit merk het beste getest. Een Topro Troja rollator is stabiel, comfortabel en ziet er ook nog eens ontzettend strak afgewerkt en mooi uit. En natuurlijk het belangrijkste: de rollator doet precies waar je deze voor nodig hebt. Zo draaien de wieltjes niet zomaar weg en heb je bij verschillende modellen de ruimte om bijvoorbeeld een dienblad op de rollator te zetten of om boodschappen op te bergen.

Licht en eenvoudig in gebruik

Andere redenen waarom deze rollators zo ontzettend populair zijn is dat ze erg licht en handzaam in gebruik zijn. Daardoor kun je er, ook als je weinig kracht hebt, uiterst goed mee omgaan. Zowel binnen als buiten is de Torpo Troja rollator uitstekend te gebruiken waardoor je zeer mobiel bent. Bovendien zijn deze rollators erg eenvoudig in te klappen. Met een enkele beweging klapt hij in en kun je de rollator meenemen in de auto of bijvoorbeeld de trein.