Lukt het niet om zelf aan de slag te gaan in de sportschool? Heb je geen idee welke apparaten je moet gebruiken voor welke spieren? Wil je graag afvallen maar weet je niet hoe? Personal training maakt al jouw dromen waar!

Personal training gaat verder dan alleen sporten. Het verandert je hele levensstijl. Een actieve levensstijl zorgt ervoor dat je in balans, en daarbij horend, gelukkiger bent. Samen met je personal trainer stel je doelen op.

Tijdens een intake bespreek je wat jouw doelen zijn, worden je conditie, kracht, motoriek en lenigheid getest en wordt er een bewegingsanalyse samengesteld. Een programma is helemaal voor jou op maat gemaakt.

Het is mogelijk om een personal training 1 op 1 te nemen of met een groep van maximaal 3 vrouwen. Het is bij Women Sports only Schoonhoven allemaal mogelijk. Het voordeel van een kleine groep is dat iedereen elkaar onderling motiveert. Je staat er niet alleen voor! Haal het meest uit jezelf en anderen.

Een gezonde levensstijl kan moeilijk zijn om vol te houden. Sporten, gezond eten, werk, studeren, kinderen. Het is lastig om een balans te vinden. Personal training helpt je hierbij. Eén van de doelen van de training is dat je voor de rest van je leven deze actieve levensstijl zelfstandig vol kan houden.

Naast personal training kan je bij Women Sports only Schoonhoven kiezen voor de Leefstijl Switch Group. Dit programma zorgt ervoor dat je conditie verbeterd wordt door meer beweging, waardoor je vervolgens gewicht gaat verliezen. Je wordt in een groep met twee andere vrouwen geplaatst, die qua gewicht en conditie ongeveer op dezelfde golflengte zitten. Door samen afspraken te maken ben je verplicht om deze na te komen. Een Activity Tracker van Garmin zorgt ervoor dat het dagelijks beweegpatroon omhoog gaat. Ook is er eens per maand een meeting en weegmoment. Samen volhouden is het motto van de Leefstijl Switch Group.