Bent u opzoek naar een Tennisbaan huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit 8 verschillende binnenbanen. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor een middag of avond tennis op een van de 12 grevelbanen. Wij hebben vrijwel altijd tennisbanen beschikbaar voor u en uw kunt het hele jaar bij ons tennissen. Dit komt doordat we ook veel binnenbanen hebben. In de winter is het namelijk echt niet fijn om buiten te tennissen. Onze banen zijn eenvoudig reserveren via onze website. De tarieven van onze bannen verschillen wel in de winter en in de zomer. Alle tarieven kunt u vinden op onze website. Kijk dus op die plek voor meer informatie over de banen.

Waarom een tennisbaan huren

Waarom zou u een Tennisbaan huren bij ons? Deze vraag is simpel te beantwoorden. Tennis is namelijk erg leuk. Ook is sporten erg gezond en belangrijk om een paar keer in de week te doen. Uw bloed gaan lekker door u lichaam stromen en uw hart moet hard werken. Dit geeft veel mensen een gevoel van geluk. Ook is tennis de perfecte manier om uw baas eens uit te dagen tijdens een bedrijfsuitje. Uit onderzoek is ook gebleken dat sporten met uw collega’s de band kan versterken. Ook is dat weer goed voor de bedrijfscultuur. Zo zorgt een gezond bedrijf ook weer voor minder ziekteverzuim en worden de prestaties en betrokkenheid ook verhoogt binnen een bedrijf. Het huren van een baan heeft dus veel positieve effecten op het lichaam, maar dus ook zeker op mentaliteit van mensen.

Combineren

Ook kunt u bij ons een zaal huren voor uw evenementen of vergaderingen. Een leuke combinatie hierbij is dan weer het Tennisbaan huren. Eerste even vergaderen met je naaste collega’s en ze daarna uitdagen op de tennisbaan.