De tuin is voor vele een privacy gevoelige plek. Elke tuin is anders en iedereen heeft zijn eigen smaak in het inrichten van zijn of haar tuin. De één zal zijn tuin inrichten met veel tegels terwijl de ander juist meer groen in zijn tuin zou plaatsen. Wij helpen met de tuinaanleg in Zeist om je buren het nakijken te geven. Ben jij op zoek naar een nieuwe tuin of wil je graag één gaan aanleggen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Lees het artikel hier verder als je meer informatie wilt over de tuinaanleg mogelijkheden.

Diverse planten

De tuinaanleg Zeist kan je tuin decoreren met de mooiste en exotische planten. We hebben een zeer breed aanbod aan allerlei verschillende planten die ongeëvenaard is. We hebben soorten zoals palmbomen, bonzai bomen maar ook gewone eiken of sparrenbomen. Met een team van specialisten worden deze planten geplaatst en wordt er een strategische plek gekozen om de plant zoveel mogelijk zonlicht te geven.  Onze planten hebben allemaal een keurmerk dat ze uit het originele land komen dus heb je geen namaak maar het echte werk.

Het team

Ons team is specialist is de tuinaanleg Zeist. Wij weten als geen ander hoe we een tuin optimaal moeten indelen. Ook kan ons team goed de wensen van onze klanten meenemen in het proces waardoor de tuin volledig naar wens komt uit te zien. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we diverse ontwerpen laten zien die succes hebben gehad in het verleden maar kunnen we ook toekomstige moderne tuinen digitaal visualiseren. Een tuin aanleggen is veel werk en kan je vaak niet alleen. Laat ons je helpen en wij zorgen ervoor dat alles naar wens in. Wil je toch nog meer informatie neem dan even contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen