Het is belangrijk dat bij een woning een goede fundering aan de basis ligt. Een goede fundering zorgt er namelijk voor dat uw woning stabiel blijft staan. Welke fundering uw woning nodig heeft is voor elk gebied weer anders. Een paalfundering wordt toegepast bij een woning wanneer de grond, dat het meeste draagkracht verleend heel diep ligt. De palen worden in de grond geslagen en uiteindelijk zal de woning er op komen.

 

Diverse soorten paalfunderingen

Er zijn 2 verschillende soorten palen die wij gebruiken als fundering: drukpalen en boorpalen. Deze bestaan uit: casing draaipalen en stalen buispalen. Elk soort paal heeft weer eigen kwaliteiten en eigenschappen , die op specifiekere situaties handig zijn.
De casing draaipalen zijn voorzien van een schroefkop waardoor het de grond in draait. Dit maakt het voor binnenstedelijke gebieden met beperkende werkomstandigheden mogelijk om woningen te bouwen. Overigens geven deze palen het minste geluidsoverlast!
Stalen buispalen zijn zoals de naam al zegt: buizen van staal. Deze buizen worden bijvoorbeeld de grond ingeslagen en wanneer ze de gewenste diepte hebben bereikt wordt de buis afgesneden en volgegoten met beton. Deze paalfundering is vooral handig wanneer er een beperkte werkhoogte is en zijn ze goed te gebruiken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Met de meeste moderne machines verzekeren wij u van het hoogste kwaliteit fundering en zijn wij ook in beperkte ruimten en onder moeilijke omstandigheden in staat topkwaliteit te leveren

 

Meer informatie over paalfunderingen?

Bent u nog niet helemaal overtuigd over ons aanbod of weet u voor uw situatie nog steeds niet welk funderings er het beste is? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via: 076-5146494 of info@brefu.nl.
Weet u wel wat u nodig heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via linkinfo@brefu.nl. Hier krijgt u een volledige impressie van onze eerder gedraaide projecten.