Als je een tuin of terras bezit kunnen wij ons voorstellen dat je er graag zit of er naar kijkt. Grote terrasdeuren met flinke ramen zijn steeds vaker te zien en worden ook vaker door particulieren aangeschaft. Een extra toevoeging op deze terrasdeuren zijn de openslaande deuren. Deze deuren worden op de ouderwetse manier open en dicht geklapt in tegenstelling tot de schuifpui waarbij je de deur moet schuiven. De openslaande deuren zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen en kunnen zelfs op maat worden gemaakt.

Een old school look

De meeste mensen zoeken naar een unieke en tijdloos ontwerp als ze op jacht zijn naar nieuwe terrasdeuren maar voor de liefhebbers van de goede oude tijd zijn de openslaande deuren wel een must have. De openslaande terrasdeuren bieden het effect van vroeger en geven je een speciale doorgang naar buiten. Het ontwerp kan zo aangepast worden dat de openslaande deuren in elk pand passen of je nu te maken hebt met een schuine dak of wand.

Hoe is het beveiligd?

De openslaande deuren hebben onder- en bovenin een anti-inbraak systeem. Door middel van pinnen de aan de deuren vastzitten wordt het op slot gezet. Je steekt als het ware, nadat je de deur hebt dichtgedaan, de pin van de deur in de wand.  Dit doe je zowel boven als onder zodat je zeker weet dat de deur volledig dicht zit.

De materialen voor openslaande deuren

Er zijn diverse soorten materialen die voor de openslaande deuren gebruikt kunnen worden. Zo kunnen we deuren maken van: hout, kunststof, roest vrij staal en gewoon staal. De prijs van de deuren wordt wel beïnvloedt door het materiaal. Hout en roest vrij stalen materialen vallen vaak wat duurder uit dan kunststof en staal omdat het via een duurzaam proces is ontwikkeld. Voor meer informatie kan je onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen.