Je auto dat is misschien iets waar je hard voor gespaard hebt en wat je van je duur verdiende centen hebt gekocht. Zeker iets om trots op te zijn. Je auto is kostbaar en je wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Het liefst weet je dan ook waar je je auto brengt als er iets niet goed is. Monteurs sleutelen aan je auto en je hebt de hoop dat ze het goed doen. Het is niet altijd goed om er zo maar vanuit te gaan dat een autobedrijf Den Haag goed is. Om er zeker van te zijn dat een autobedrijf Den Haag de juiste werkzaamheden uitvoert en daarin toch wel een beetje uitblinkt, zijn er speciale erkende autobedrijven. Dit is te zien aan het BOVAG auto keurmerk.

Alle soorten auto’s zijn welkom

Bij Autobedrijf Den Haag autoservice Nieuwenhuijsen zijn alle auto’s welkom. Of het nu gaat om een jong, oud, groot of klein voertuig. Zij repareren, controleren of vervangen alles. Dat kunnen zij mogelijk maken doordat zij over alle originele onderhoudsboekjes en onderdelen beschikken. Bij veel autobedrijven wordt de leaseauto nog niet meegerekend onder alle auto’s, maar bij autobedrijf Den Haag valt ook de leaseauto onder de werkzaamheden. Zij werken samen met verschillende leasemaatschappijen zoals Leaseplan, Arval, Athlon en nog een aantal anderen. Zeker zijn van een goede keuring van de auto? Ga dan naar autoservice Nieuwenhuijsen.

Autobedrijf Den Haag autoservice Nieuwenhuijsen

Door de ervaring die autoservice Nieuwenhuijsen al opbouwt vanaf 1980 zijn zij van alle markten thuis. Zij hebben vele soorten auto’s langs zien komen en weten precies wat zij er mee aan moeten.  Natuurlijk zijn er steeds weer nieuwe ontwikkelingen op de markt, maar de medewerkers van autoservice Nieuwenhuijsen blijven up-to-date. Door steeds cursussen en bijscholing te volgen, blijven zij van alles op de hoogte. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op of kijk op de website.