Sportbidon

Een sportbidon is onmisbaar tijdens het sporten. De sportbidon is erg praktisch en de laatste paar jaren een populair exemplaar. Hoe leuk zou het zijn als je je eigen sportbidon zou kunnen ontwerpen? Geheel naar eigen wens? Op deze manier maak je een uniek product, waar niemand in de sportschool mee rond zal lopen. Hoef je je ook geen zorgen te maken dat je de verkeerde sportbidon pakt. Ontdek snel hoe je in 5 stappen een uniek product kan maken:

1. Kies je product

Als eerste moet je kiezen hoeveel sportbidons je wilt ontwerpen. Je kunt natuurlijk een sportbidon voor jezelf ontwerpen, maar je kunt ook een sportbidon als cadeau geven. Als je een teamsport speelt, is het leuk om sportbidons voor je gehele team aan te schaffen. Hierbij kun je ervoor kiezen om iedereen een bidon te geven met hetzelfde ontwerp of om meerdere ontwerpen op meerdere bidons te laten bedrukken. Je kunt ook meerdere sportbidons met hetzelfde ontwerp laten bedrukken en vervolgens elke sportbidon laten personaliseren. Zo weet iedereen precies welke sportbidon van hem/haar is, maar creëer je toch eenheid door het ontwerp. Koop bij de bidons een krat voor 10 bidons. Een aanrader voor bij de aanschaf van sportbidons met je team.

2. Kies de inhoud van je bidon

Het is belangrijk om te weten hoeveel inhoud je wilt dat de sportbidon heeft. Denk hierbij goed na hoeveel water je gemiddeld tijdens het sporten gebruikt. Een sportbidon is de ideale dorstlesser tijdens het sporten. Je kunt kiezen uit een bidon met de inhoud van 500 milliliter of een bidon met de inhoud van 750 milliliter.

3. Ontwerp je eigen sportbidon

Vervolgens is het tijd om je eigen sportbidon te ontwerpen. Het leukste deel! Kies de kleur nippel die je wilt. Je kan hierbij kiezen uit veel verschillende kleuren. Naast het kiezen van een kleur van de nippel, moet je ook een kleur kiezen voor de dop. Je kunt ervoor kiezen om de dop dezelfde kleur als je nippel te geven, maar je kunt ook een andere kleur op de dop laten aanbrengen. Aan jou de keus! Hierna ga je het product ontwerpen. Je kunt een bestaand ontwerp toepassen of starten met een nieuw ontwerp. Met het personaliseren kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld het logo of een afbeelding op de sportbidon laten bedrukken.

Nu al je al deze stappen hebt gelezen, wil je toch gelijk een sportbidon kopen ?