Wegmarkering, u vindt ze overal. Ons land is druk, daarbij is een goede en duidelijk infrastructuur noodzakelijk. Met markeringen proberen we zoveel mogelijk veiligheid te kunnen waarborgen en voorkomen dat er meer onveilige situaties ontstaan. Wij zijn er ontzettend trots op dat wij deel uit mogen maken van het creëren van een zo goed mogelijke infrastructuur. Onze markeringen zijn echt overal terug te vinden zoals bij: looppaden, fietspaden, sportterreinen en nog veel meer plekken. Wij plaatsen veel verschillende soorten markeringen aan. Heeft u een uitdaging voor ons? Laat het ons direct weten! Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Ervaring wegmarkering

Wij kunnen spreken van voldoende ervaring met wegmarkering. Ondertussen hebben wij al jaren lang diverse projecten uit mogen voeren. Zelfs op Schiphol hebben wij werkzaamheden uitgevoerd. Door onze ervaring, kunnen wij u goed adviseren bij uw project. U kunt met een project bij ons aankloppen en dan zullen wij bekijken of dat haalbaar en realistisch is voor ons. De producten die wij dan zullen gebruiken voor de markeringen, hangen af van verschillende factoren. Eén belangrijke factor, is de ondergrond. Deze grond moet eerst goed onder de loep worden genomen om de materialen daarop af te stemmen. Daarnaast zijn de volgende factoren ook van belang om een optimaal resultaat te willen behalen, deze luiden als volgt: milieuvriendelijkheid, levensduur en de ondergrond.

Kwaliteit en duurzaamheid

De kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons van belang. Wij werken echt alleen met producten van hoge kwaliteit. Al deze producten zijn ook gecertificeerd op duurzaamheid. Wij gebruiken dan ook verf voor de markering die lang blijft zitten. Dit kunnen wij u ook garanderen. Hiermee kunnen we de veiligheid ook blijven garanderen. Het is natuurlijk nutteloos om verf gebruiken voor de infrastructuur als het niet lang blijft zitten. Bent u geïnteresseerd geraakt in ons? Twijfel dan niet om contact op te nemen.