Ben jij afgestudeerd als IT’er en op zoek naar een baan? Dan ligt er een wereld voor je open. Binnen de IT zijn er veel diverse mogelijkheden te noemen waar jij aan de slag kunt. Van werken bij een hard core IT bedrijf, tot de ondersteuning en automatisering van bedrijven in andere sectoren. Het is dus erg divers waar jij terecht kunt komen. Enkele verschillende mogelijkheden voor een IT vacature, worden hieronder besproken.

 

Systeembeheerder

Op het gebied van Microsoft kan jij ingezet worden. Hiervoor kan jij bij diverse organisaties in de Randstad terecht. Jij zal dan de persoon zijn die een nieuwe Windows omgeving op kunt bouwen en kunt onderhouden. Zo draag jij uiterste zorg voor de overdracht en kennisopbouw binnen de organisatie. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de begeleiding dat een beheerorganisatie goed werkt. Jij zal je nooit vervelen, want telkens zit je op een ander project. Of het nu grote of kleine projecten zijn, de afwisseling wordt gegarandeerd.

 

System management specialist

Als jij goed bent in het opzetten van een complexe Microsoft infrastructuur en ook in Citrix en VMware, dan ben jij geschikt voor deze IT vacature. Wanneer jij ook fan bent van nieuwe technologie en erg nieuwsgierig bent, dan sluit jouw profiel perfect aan bij dat van een system management specialist.

IT vacature Q&A ICT

Spreken deze vacatures jou al aan? Kijk dan eens op de website van Q&A ICT. Zij zijn een gerenommeerd detacheringsbureau die IT-‘ers en werkgevers bij elkaar brengt. Zo wordt er precies gekeken naar waar jij op zoek bent en of jij past binnen het profiel van de organisatie. Daarnaast heeft Q&A jou ook nog eens extra’s te bieden. Je krijgt een goede pensioenregeling, bonusregeling, contract voor bepaalde tijd en een marktconform salaris. Bij enkele IT vacature is ook een telefoonvergoeding en een auto van de zaak inbegrepen. Wil jij meer weten over een IT vacature? Kijk dan op de website van Q&A of neem direct contact op.