Hout is helemaal hot in interieur land. In elk interieur blad, website of showroom komt hout diverse malen terug. Hout mag weer grof en ruw zijn. De warmte en gezelligheid van hout kan dus weer volledig zijn gang gaan in woningen. Tropisch hardhout is een veel gebruikt houtsoort die terugkomt in kasten, tafels of ander soorten planken. De diverse mogelijkheden voor meubels van tropisch hardhout worden hier nader besproken.

 

Eettafel

Een robuuste eettafel met een prachtig houten blad. Dat is natuurlijk super vet. Je ziet op dit moment veel langwerpige tafels met stalen poten. De diversiteit in poten zijn de U poten van rechte stalen verbindingen. Ook zijn er X poten die aan beide zeiden van het tropisch hardhout blad bevestigd worden. Wat ook al veel gezien wordt zijn de rechthoekige tafels met in het midden een dragende stalen poot. Naast rechthoekige tafels, zijn ook ronde tafels weer helemaal in. Ook deze tafelbladen kunnen gemaakt worden van tropisch hardhout. Naast stalen poten, zijn ook poten van hout een mogelijkheid.

Bijzettafels

Vroeger was het altijd gebruikelijk dat je de eettafel en salon- of bijzettafel in dezelfde stijl hebt. Dat hoeft echter tegenwoordig niet meer. Een rechthoekige eettafel en een ronde salontafel zijn prima met elkaar te combineren. Een hele mooie designer salontafel, is wat met een tropisch hardhout rond blad met een frame op draadpootjes.

 

Planken en dressoirs

Een klassieke dressoirkast hoeft echt niet tuttig meer te zijn. Van hardhout kunnen prachtige kasten en planken gemaakt worden. Het geeft jouw woonkamer zeker een prachtig warme sfeer. Met goed bewerkt hout van hoogwaardige kwaliteit kan je zelf de meubels maken.

 

Tropisch hardhout kopen

Ben jij op zoek naar een leverancier die jou kan voorzien van tropisch hardhout. GWW houtimport heeft een groot assortiment in verschillende hardhout planken en houtstukken. Ben jij benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.