Autobedrijf

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig autobedrijf in de omgeving van Utrecht bent u bij De Vos Autoschade aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in de omgeving van Utrecht en onze monteurs hebben passie voor hun vak. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten autoschade, van sterretjes tot grote deuken. De Vos Autoschade is het beste autobedrijf in de omgeving van Utrecht!

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij De Vos Autoschade zijn we in veel werkzaamheden gespecialiseerd. U kunt bij ons terecht voor onder andere spotrepair, het polijsten van krassen, de reparatie van sterren en uitdeuken zonder spuiten. Natuurlijk hebben we nog veel meer te bieden: als u wilt weten of we uw schade kunnen herstellen kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen samen in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden doornemen, en we kunnen u eventueel advies geven. We zullen er hoe dan ook alles aan doen om u verder te helpen.

 

Spotrepair is een van onze specialiteiten. Middels spotrepair kunnen we kleinere beschadigingen ter plekke behandelen, en dit kan u veel tijd en geld schelen. Het is met deze methode niet nodig om complete delen van uw auto te behandelen. De enige voorwaarde bij spotrepair is dat de schade klein genoeg moet zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze website, of neem contact met ons op.

 

Het repareren van sterren doen wij op een nauwkeurige en deskundige manier. Het is van groot belang dat u op tijd bij ons komt wanneer u een ster in uw ruit heeft: als u dit te laat doet kan dit desastreuze gevolgen hebben voor uw ruit.

 

Heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden in ons autobedrijf? Neem dan snel contact met ons op, we zijn u graag van dienst!