Als vrouw heb je vaak een bepaalde stijl outfit die goed bij je past en waar mensen jou aan herkennen. Hierbij horen ook de schoenen die je draagt. Daarbij kun je je schoenen aanpassen aan het soort outfit dat je draagt. Maar niet alleen het uiterlijk van je schoenen zijn bepalend. Je kunt nog zulke mooie schoenen dragen, maar als de schoenen geen draagcomfort hebben, dan loop je daar niet ontspannen en vol zelfvertrouwen op. Met Baboos schoenen kies je altijd stijlvolle en modieuze schoenen die altijd bij jouw outfit passen en zeer comfortabel zijn om op te lopen.

De slippers van Baboos schoenen

Ronduit iconisch zijn de slippers van Baboos. Het unieke aan de Baboos slippers is het ‘change it’ concept. Hierdoor koop je niet alleen standaard slippers, maar pas je je slippers aan, aan je eigen stijl. Je kiest je eigen zool, zoals een hoge zool of een lage zool en daarnaast uit een uitgebreid assortiment aan verwisselbare banden. Hierdoor kun je dezelfde slipper ontelbare keren in een andere stijl veranderen. Met een handige drukknop bevestig je jouw favoriete band aan de zool en je hebt weer een volledig nieuwe slipper. Banden zijn verkrijgbaar in alle stijlen die je maar bedenken kunt, van sober tot blingbling. De slippers van Baboos zijn hoge kwaliteit schoenen die je op elk moment van de dag kunt dragen.

De boots van Baboos schoenen

Baboos is vooral bekend geworden door haar stoere boots. Als stoere meid met een stoere outfit moet je stoere boots dragen. Baboos schoenen heeft verschillende modellen boots in haar collectie, van een robuuste uitstraling tot hele elegante boots met een hak. Een mooie accessoire aan enkele modellen boots is de kap. Deze kap kan worden omgeslagen, maar ook helemaal worden verwijderd. De boots van Baboos zijn er zowel voor de stijlvolle en zelfverzekerde vrouw als voor de jong hippe meid en tegen een prettige prijs/kwaliteit verhouding.