Vele mensen dragen iedere dag een horloge. Echter is dit niet altijd zo geweest en heeft het sieraad een hele levensweg gehad voordat het zich uiteindelijk ontwikkeld als sieraad. Het horloge is begonnen als praktisch hulpmiddel. Voordat dit hulpmiddel in het leven was geroepen, had men nooit de tijd bij zich. Hierdoor was het enkel mogelijk de tijd in huizen of openbare ruimtes te zien, maar wist je op straat niet goed hoe laat het was. Met de komst van het horloge was dit probleem opgelost. Het zakhorloge, zoals deze begonnen is, kon zoals de naam al zegt meegenomen worden in de zak. Sinds deze ontdekking zijn er vele horloge merken, zoals TAG Heuer, op de markt gebracht.

 

Wat is TAG Heuer?

Tag Heuer is een horlogemerk uit Zwitserland en is ontstaan vanuit twee verschillende merken. Het merk Heuer is overgenomen door Techniques d’Avant Garde en gaat sindsdien door het leven als TAG Heur. Doordat twee specialistische horlogebedrijven met elkaar in zee gingen, werd veel kennis gedeeld en zijn er verschillende nieuwe inzichten uit gekomen. Hierdoor kan het merk een hoogwaardige kwaliteit garanderen en zijn er ontzettend mooie horloges ontstaan. Het merk heeft een sportieve touch. De horloges worden dan ook regelmatig gebruikt om te timen tijdens het sporten. Steeds meer mensen dragen een horloge, waardoor het sieraad dan ook steeds belangrijker wordt. Niet alleen als praktisch hulpmiddel om de tijd bij te kunnen houden, maar ook als detail om meer stijl aan de kleding te geven.

 

Diverse collecties

Er zijn diverse collecties mogelijk van het merk. Er zijn tot heden 85 horloges op de markt gebracht, die zijn ingedeeld over verschillende collecties. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende sportieve klokken, maar kun je ook kiezen voor een modern of klassiek sieraad. Het hangt er helemaal vanaf wat jouw voorkeur is, wat er bij je past. TAG Heuer biedt jou de stijl die je nodig hebt.