mFLOR zijn innovatieve designvloeren die heel veel voordelen bieden. Deze designvloeren zien er uit als echte houten of stenen vloeren maar hebben niet de nadelen. Deze vloeren hebben een luxe uitstraling en passen in elke woonruimte. Of je woonstijl nu modern is of klassiek een mFLOR Pvc vloer is tijdloos en past overal.

De voordelen van deze vloeren op een rijtje zijn een aangenaam zacht loopgeluid en waterbestendig dus toepasbaar in de badkamer en keuken. Er kan vloerverwarming en eventueel koeling onder de vloer aangebracht worden. De uitstraling is natuurlijk en de vloer is gemakkelijk te reinigen.Geeft een gezond binnenklimaat en de garantie op deze vloer is 15 jaar.

De mFLOR vloeren zijn een ideale oplossing voor je vloer

Innovatieve dessins komen natuurlijk over en de afmetingen zijn extra groot. De oppervlaktestructuur volgt door Register Embossing het dessin. mFlorvloeren hebben de nieuwste printechnieken. De vloeren zijn uniek want de natuur is ook niet hetzelfde.

Samenstelling van het product

mFLOR vloeren geven veel aandacht aan de samenstelling van hun product. Dit moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen dus het is belangrijk dat de samenstelling professioneel gebeurt. De grond- en hulpstoffen hebben een lage chemische emissie. Het milieu staat voorop bij het fabriceren van de Pvc vloeren.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van de zuiverste Pvc zodat duidelijk is welke grondstoffen het product bevat. Door het gebruik van de zuiverste Pvc zijn alle vloeren van mFLOR vloeren volledig dimensioneel stabiel. Met andere woorden bij schommelingen in het vochtgehalte zal het volume van de vloer niet veranderen.

Waarom kiezen voor een mFLOR Pvc vloer

mFLOR staat voor duurzaamheid, milieu en leefbaarheid. Er wordt constant geïnvesteerd in milieuvriendelijke grondstoffen en producten.
mFlor vloeren voldoen ruimschoots aan de strengste Europese normen.

De vloeren van mFlor zijn in principe net zo veilig als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt kan worden. Zo weet je dus dat de Pvc vloeren volkomen veilig zijn.