De zonnebrillen van Maui Jim staan er om bekend van uitstekende kwaliteit te zijn. Belangrijk bij een zonnebril is dat ze je ogen beschermen tegen de schadelijke UV-A en UV-B straling van de zon. Door te kiezen voor een Maui Jim zonnebril krijg je gegarandeerd de kwaliteit die je nodig hebt. De glazen van een Maui Jim zonnebril zijn niet van plastic of een ander kunststof, maar echt van glas. In combinatie met diverse coatings krijg je een hoogwaardig product dat niet alleen UV licht filterd maar ook nog eens een gepolariseerde werking heeft.

Maui Jim zonnebrillen kopen

Als je een Maui Jim zonnebril gaat kopen dan zijn er diverse modellen verkrijgbaar. De namen van de modellen zijn geïnspireerd op plekken in en rond Hawaï. Maui Jim heeft een hele range aan zonnebrillen, van sportief tot klassiek en van uitgesproken tot casual. Het beste is om gewoon eens rond te kijken en klikken om te zien welk model het beste bij je past. Let hierbij op de vorm van de bril ten opzichte van de vorm van je hoofd. Maar ook de kleur van de glazen en de pasvorm van het montuur zijn belangrijke kenmerken.

Bij de koop van Maui Jim zonnebrillen hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Elke zonnebril is goed afgewerkt en de glazen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De kleurweergave is door de diverse coatings en gepolariseerde glazen uitstekend. Ook het gewicht van de meeste Maui Jim zonnebrillen is vergeleken met andere merken erg licht. Hierdoor kan je probleemloos hele dagen met je zonnebril op lopen zonder dat je er last van krijgt.

Het merk Maui Jim

Het merk Maui Jim en en de Maui Jim zonnebrillen zijn ontstaan in de Verenigde Staten en hebben een nauwe band met Hawaï. Het zomerse en relaxe karakter van Hawaï komt ook terug in de identiteit en de modellen van het bedrijf. Wil je ook onderdeel worden van de Hawaiiaanse cultuur, wacht niet langer met het kopen van jouw Maui Jim zonnebril.