Wanneer je een echte liefhebber bent van bowlen kan je je geluk niet op bij bowlen Utrecht. Deze prachtige locatie beschikt over maar liefste 12 banen voor jong en oud. Hiermee bedoelen we dat we naast deze 12 banen ook nog eens 4 jungle banen hebben voor de kleinste onder ons. Deze banen zijn enorm leuk en zijn dus helemaal verwikkeld in een heus junglethema. Bowlen is een groot feest bij onze banen. Veel kinderen vinden het dan ook erg leuk om hier te bowlen. Dit geven ze dan ook achteraf aan bij ons. En dat is waarvoor we het doen: lachende gezichten bij een leuk avondje uit.

Gezelligheid bij bowlen Utrecht

Bij bowlen Utrecht bent u aan het juiste adres voor een middag of avondje bowlen met vrienden of familie. Voor jong en oud is er wat te doen. Ook voor jongeren hebben we helemaal iets leuks. Dit is namelijk ons disco bowlen op vrijdag en zaterdagvond. Wil je gezellig met je vrienden een balletje komen gooien, kan dit altijd bij ons gebeuren. Tijdens onze avonden waarop er disco bowlen is, kun je rook, partylampen, lasers en flatscreens verwachten. Ook is er vaak een ingehuurde DJ die het dak ervan afspeelt. We hebben daarvoor verschillende opties. De ene is het magic bowlen en we hebben ook nog eens late night magic bowlen. Tijdens deze uren zijn de cocktails goedkopen en dit geldt ook voor de shotjes die we hebben in allerlei smaken.

Reserveren is zo gedaan

Via onze website kunt u eenvoudig reserveren voor het bowlen Utrecht. Mocht u met een grote groep komen, hebben we liever dat u ons even opbelt. Op die manier kunnen we de banen even doorspreken en kijken in de planning. Wanneer u blijft eten bij ons, kunnen we ook nog een mooie deal maken voor de prijs.