Veel ouderen zijn vandaag de dag erg reislustig. Zaten opa en oma vroeger nog stilletjes in de woonkamer de krant te lezen, tegenwoordig genieten de ouderen optimaal van hun oude dag. Met veel reisorganisaties kan men een luxe touringcar huren waarmee alle 65 plussers gezellig met elkaar door Europa kunnen trekken. Ook onder alleenstaande ouderen is dit erg populair. Dit komt omdat zij zo aan de eenzaamheid kunnen ontsnappen.

 

Duitsland

De meeste mensen die een luxe touringcar huren voor een reisje gaan hiermee naar Duitsland. Onder andere de Eifel en Sauerland zijn hierin populair. Met de bus is dit nog een acceptabele afstand, en toch zitten de mensen in een oogverblindende omgeving die idyllisch aandoet. In deze gebieden zijn vaak ook voldoende gelegenheden om de touringcar te stallen tijdens de nacht of bij een tussenstop voor een toeristische attractie.

 

Luxe touringcar huren met alle gemakken

Bij het huren van een luxe touringcar kun je erop rekenen dat het voertuig van alle gemakken is voorzien. Zo bevindt zich in onze touringcar een luxe toilet met stromend water, zijn er comfortabele stoelen die men ook kan verstellen om het comfort nog verder te vergroten. Daarnaast is de verwarming en de airco per persoon in te stellen zodat voor iedere reiziger de meest prettige omgevingstemperatuur wordt gegenereerd. Wil je dat allemaal? Kom dan een luxe touringcar huren!

 

Veiligheid

Natuurlijk heb je ook veel meer veiligheid wanneer je een luxe touringcar huurt in vergelijking met een basic variant. Zo is de luxe touringcar uitgerust met ABS waardoor de wielen bij het remmen altijd blijven draaien. Dit verkort de remweg aanzienlijk. Mocht de luxe touringcar toch niet hard genoeg remmen, dan is het voertuig ook in het bezit van extreem goed werkende airbags. Doordat deze airbags speciaal zijn ontworpen voor bussen voldoen ze ook aan alle veiligheidseisen. Bij het luxe touringcar huren is de chauffeur uiteraard bij de prijs inbegrepen.