Er zijn veel varianten van schade op uw autoruit. Daarom hoeft u niet bij iedere vorm tot autoruit vervangen over te gaan. Wij beoordelen graag voor u of de autoruit herstelt of vervangen moet worden. Dit kan namelijk ook erg in de kosten schelen als hij alleen maar herstelt moet worden. Schade aan uw ruit kan naast hinderlijk ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Om te voorkomen dat u iets overkomt, moet u op tijd de schade herstellen. Wanneer de schade groot is of wanneer dit in uw gezichtsveld zit, kunt u maar beter snel zijn met het vervangen of herstellen. Naast gevaarlijk kan de auto ook helemaal afgekeurd worden bij de APK. Dit gebeurd soms al bij een klein krasje in de ruit wanneer deze op een cruciale plek zit.

Autoruit vervangen met een speciale techniek

Wij doen autoruit vervangen doormiddel van een speciale techniek. Op die manier weten we zeker dat dit gebeurd op een veilige manier. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door ons bent u verzekerd van levenslange garantie. Daarnaast bent u bij ons niet verplicht om naar één van onze locaties te komen. Door de mobiele service kunnen we uw ruit vervangen op locatie overal in Nederland. Hierover kunt u vragen naar de speciale voorwaarden die we hiervoor hebben. Wanneer uw schade aan de auto heeft kunt u dit online melden. Het vervangen van een ruit kan namelijk niet op alle locaties.

Uw specialist

Wij zijn uw specialist als het gaat om Achteruit vervangen. Op een professionele manier wordt de autoruit er uitgehaald. Maar natuurlijk alleen wanneer dit echt nodig is. Als er een andere manier is om uw autoruit te maken dan doen wij natuurlijk die. Dit scheelt ook voor u weer in de kosten. Voor alle vragen die u heeft, kunt u terecht op onze site.