Niet iedereen heeft er één in zijn woning: een zolder. Maar voor diegene die hem wel hebben kennen vast het dilemma dat ze moeten kiezen voor een trap naar zolder. Er zijn verschillende opties aanwezig om dit te doen zoals vaste trappen, vlizotrappen, opklapbare trappen.  De trap waar we in het bijzonder over gaan hebben is de schaartrap. De schaartrap is ideaal als zoldertrap en in dit artikel leggen we je uit waarom dit zo is. Ben je benieuwd naar de andere zoldertrappen dan raden we je aan om op onze website te gaan kijken voor meer informatie.

Voordelen van de schaartrap

Waarom zou je voor de schaartrap kiezen? Nou dat is eigenlijk vrij simpel. De schaartrap is heel licht in gebruik wat het zeer gebruikersvriendelijk maakt . Daarnaast vouwt de trap zich als een schaar in en uit waardoor je zelf niet aan de trap hoef te trekken en de trap kan grote hoeveelheden gewicht aan ondanks de fragile look. Doordat de schaartrap van aluminium is gemaakt lijkt de trap heel dun, licht en fragiel maar niets is minder waar! Door het materiaal kan het gewichten tot wel 160 kg aan, een flinke kluif dus.

Montage van de trap

Stel dat je de schaartrap online bij ons hebt besteld. Super goed natuurlijk want jij bent van plan om je woning meer ruimte te geven zonder er iets voor op te geven. De trap wordt bij je afgeleverd als een volledige montage pakket. Hierin staat stap voor stap precies uitgelegd hoe je de zoldertrap moet monteren. Ben je zelf niet zo handig, dan kan ons personeel dat werk voor je doen tegen een kleine bijdrage. Onze monteurs hebben hier al jarenlange ervaring en dus hebben zij dat varkentje zo gewassen. Interesse? Ga dan snel naar onze website en dan zien we je snel.