Veel mensen gebruiken de zolder om spullen op te slaan. Op die manier staat er niets in de weg en als je wat nodig hebt, is het toch dichtbij. In ieder huis is er een andere weg naar zolder. Het ene huis heeft een grote trap naar zolder, de ander gebruikt een vlizotrap. Wij verkopen zowel vaste als vlizotrappen op maat. Deze stevige en functionele trappen worden met alle montageonderdelen geleverd. Alle zoldertrappen kunnen aangepast worden op uw specifieke situatie in huis, zodat het altijd past. Wij verkopen metalen vouw- en schaartrappen en vouwtrappen van hout.

Stevige, gebruiksvriendelijke en veilige vlizotrappen

Handige en gebruiksvriendelijke inschuifbare vlizotrappen zijn onderdeel van ons assortiment. Vlizotrappen hebben als voordeel dat er enorm veel ruimtebesparing mee behaald kan worden als ‘ie ingeklapt wordt. Het is daarnaast ook heel makkelijk om de vlizotrappen op maat uit te klappen. Dat is ideaal als je zolder slechts dient als opslag en je er dus niet vaak heen hoeft. Onze vlizotrappen worden gemaakt van verschillende materialen. Kijk in ons uitgebreide assortiment voor alle keuzes!

Een behulpzaam team van experts

Weet u niet wat de handigste vlizotrap voor uw huis is of vindt u het lastig om de juiste trap te vinden? Wij hebben een team van experts dat u persoonlijk advies kan geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn over het formaat van de trap, het materiaalgebruik of het soort trap. Ons team van experts helpt u met het vinden van de juiste vlizotrap op maat.

Gemakkelijke montage

Alle vlizotrappen op maat worden geleverd met montageplaten die het gemakkelijk maken om de trap te monteren. Lukt het toch niet? Geen nood! Op onze website staat een korte video waarin onze experts precies uitleggen hoe uw trap geïnstalleerd moet worden. Wij leveren onze trappen altijd inclusief alle benodigde materialen. Geïnteresseerd? Klik op een van de linkjes in dit artikel en maak een (telefonische) afspraak met ons voor advies!