Organiseer het gezelligste feestje samen met vrienden, familie en kennissen!

Ben je op zoek naar een prachtige feestlocatie in Gouda? Net nabij Gouda beschikken wij over een feestlocatie waar jij van harte welkom bent om het leukste huwelijks, verjaardags, bedrijfs of kraamfeest te organiseren en te profiteren van al onze voordelen! Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou daarmee het beste kunnen helpen! Neem een kijkje op de website voor meer informatie, of lees nog even door!

Samen met een team een megafeest organiseren

Onze feestlocatie in Gouda biedt onze gasten en klanten de mogelijkheid om de leukste en grootste feesten te organiseren, samen met ons team vol meedenkers. Zij voorzien je van inspiratie en denken met je mee in mogelijkheden wat betreft de aankleding van het interieur, het eten, de hapjes en de drankjes, en niet te vergeten de muziek! Tijdens het feest zorgen wij ervoor dat alle gasten hapjes en drankjes krijgen, en dat alles op rolletjes verloopt zodat ook jij lekker kunt gaan feesten!

Ben je benieuwd hoe onze feestlocatie in Gouda eruit ziet? Elke donderdag en vrijdag zijn wij overdag en in de avond beschikbaar voor rondleidingen, zodat je erachter kunt komen of dit is waar je naar op zoekt bent! Mocht je speciale verzoeken hebben horen wij dat uiteraard graag, dan denken we uitgebreid met je mee!

Service van de bovenste plank

Om er een onvergetelijk feest van te maken zorgen wij ervoor dat alles naar wens is ingericht en alles soepel verloopt. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien. Zo maak jij de beste keuzes en organiseren we samen het leukste feest van het jaar!