Als je een echt horloge fan bent, dan zal je ongetwijfeld weten dat een Breitling horloge een van de beste horloges is die er bestaan. Breitling is niet alleen een merk dat er goed en verzorgd uitziet, het is ook nog eens een merk dat onverwoestbaar is. En dat niet alleen, een horloge hiervan is al onverwoestbaar sinds 1884. Het merk komt Zwitserland vandaan en is ook helemaal meegegaan met de technologie van tegenwoordig. Het merk mag dan al tientallen jaren bestaan, maar het horloge op zich wordt nog steeds geïnnoveerd.  Er zijn horloges met een dubbelchronograaf, maar je kan ook een Breitling aanschaffen met hightech tijdmeters mét smartphone-verbinding of noodsignaal.

Duikhorloge

Een van de vele reden, om een Breiling te kopen, is om de beroemde piloten- en duikhorloges. Deze horloges zijn bestand tegen grote hoogtes en natuurlijk ook tegen water en de waterdruk die laag in de zee of oceaan aanwezig is. Daarom dat de horloges van dit merk ook onverwoestbaar worden beschouwen. Omdat dit ook de slogan is van het merk, heb je ook lange tijd garantie op het product en kun je in alle gevallen terugkomen voor reparatie. De duikhorloges zijn tot wel 3000 meter waterdicht. Dus dit zal zeker genoeg zijn wanneer je een fanatieke duiker bent.

 

Laagste prijs

De horloges van Breitling zijn vanaf 1.500 euro te verkrijgen in ons assortiment. Wanneer je bij ons een horloge koopt, dan ben je er zeker van dat je deze tegen de voordeligste prijs aanschaft. Wij garanderen dit. Mocht het toch voorkomen dat er ergens anders het horloge tegen een lagere prijs te verkrijgen is, dan kunt u het horloge bij ons tegen 40% korting verkrijgen. Zo serieus nemen wij het concept. Daarnaast hebben wij ook tweedehands horloges in ons assortiment die er nog uitzien als nieuw. U kunt bij ons dus ook het horloge verkopen, als u er graag vanaf ziet.