Hoi, wat leuk dat je interesse hebt in mijn nagelsalon Arinagels! Voor uitstekende verzorging van jouw nagels ben je bij mij aan het juiste adres. Je kan bij onze nagelsalon in Helmond (Mierlo-Hout) o.a. terecht voor een nagelverzorging, deze treatment duurt ongeveer 60 minuten. Maar bovendien voor een nagelversteviging, gel lak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, folie en nail art sta ik voor jouw klaar. Voor een standaard gellak treatment staat circa 60 minuten. Wil je nail art door middel van folie of stamping? Dan komt er ongeveer 20 minuten tot een half uurtje bij.

Tevreden en met mooie verzorgde nagels zal je mijn salon verlaten. Omdat ik van kwaliteit houdt gebruik ik enkel kwaliteit producten. Ik werk graag met de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Je hoeft je nagels niet bij te werken, de tint en de laklaag blijft bij normaal gebruik  gebruik beslist tot 3 weken mooi op je vingernagels.

Gellak Helmond

Gellak aanleggen, zo gaat dat.

Met een speciale werkwijze word dit op je nagels aangebracht. Door middel van een speciale lamp word de lak hard. Deze lamp noemen we een manicure of gellak lamp. Het blijft dus zeer lang op de nagels zitten omdat deze lak veel harder word dan gewone lak. Dankzij de UV lamp droogt de lak erg vlot wat natuurlijk een pluspunt is. Je kan een gellak laten plaatsen op je eigen nagels, maar het is alsmede denkbaar om een gellak te laten zetten op acryl- of gelnagels. Dus kun je lang van je geweldige nagels genieten dankzij gellak Helmond. De prijs van een gellak ligt wel enigszins hoger dan de kosten van een gewone nagellak. Daar staat tegenover dat je nagels heel wat langer attractief blijven. Een manicure behandeling is steeds noodzakelijk om een juist resultaat met gellak te kunnen garanderen. Vraag onze nagelspecialist naar de speciale combinatieprijs van een nagelverzorging met een gellak.

Manicure Helmond

Een nagelverzorging is een intensieve verzorging van je handen en nagels. Ik ben specifiek opgeleid om een goede manicure te kunnen geven. Na de manicure kun je ervoor kiezen om een mooie gellak op je nagels te laten doen. Vanzelfsprekend is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook beschikbaar in mijn nagelstudio. Hoe doe ik een manicure? Bij een manicure starten we met het zuiveren en weken van je vingers met een speciale liquor. Dit zorgt voor milde nagelriemen. Zo kan ik de nagelriemen gemakkelijk terug drukken en eventuele losse velletjes gemakkelijk en gevoelloos wegnemen. Om de nagel vorm te krijgen vijl ik de nagels in jouw gewenste lengte. Zo zien je handen en nagels er weer keurig uit.

Extra opties bij een manicure Helmond

Behalve de basic nagelverzorging kun je er ook voor kiezen om de nagels te laten lakken. Als je zeker drie weken lang wilt genieten van schitterende en verzorgde nagels is dat zeker het advies. Wil je graag langere nagels dan jou natuurlijke nagels? Vraag dan naar de opties. Wij kunnen namelijk ook na een manicure de gelnagels plaatsen op je natuurlijke nagels. Natuurlijk mag een charmante gellak dan niet missen.

Nail art Helmond

Het is mogelijk je nagels versieren in elk ontwerp dat jij wilt. Door middel van stamping kan ik goede illustraties op je nagels drukken. Je kunt kiezen voor een bepaald thema voor op de nagels. Zoals de onderwerpen Kerst, Halloween, Carnaval en Pasen. Een combinatie met verschillende kleuren en soorten is ook beschikbaar. Kortom, er is ontzettend veel beschikbaar!

Contact

Stuur gerust een WhatsApp bericht of email voor meer informatie of prijzen, of bezoek de internetpagina arinagels.nl

Groetjes Arina