Je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. De meeste Nederlanders drinken het graag maar kinderen zien er liever van af door de wat bittere smaak. Jawel, we hebben het over koffie. Vooral in de vroege morgen kan dat ene kopje koffie je redden van een langdurige ochtend. Koffie helpt door de cafeïne je ook met het concentreren op je werk, wat het dus een ideale ochtenddrankje maakt. De Barista op locatie zorgt voor een heerlijke bak koffie voor jou en al je gasten waar & wanneer jij dat maar wil. Op zoek naar een Barista die op jouw locatie kan komen? Lees ons artikel dan verder en wie weet hebben wij datgene wat je zoekt.

De verschillende koffies

De Barista op locatie krijgt vanuit het distributiecentrum de benodigde consumpties mee. Vooraf kan er met jouw worden afgesproken welke koffies er mogen worden geserveerd en welke niet. Aan de hand hiervan neemt de Barista zijn spullen mee en zal hij op jouw locatie de koffie bereiden. Koffies die onze barista kunnen maken zijn onder andere: Cappuccino, machiato, latte machiato, espresso’s en nog veel meer. Zo hebben we ook speciale koffies zoals praline cappuccino’s die de tong weer iets totaal nieuws laten proeven. De Barista’s hebben een licentie in hun vak zodat ze kunnen aantonen meer te kunnen met koffie dan de normale mens.

Reservering

Wil je een Barista op locatie huren? Dat is geen probleem. Kijk op onze website en geef de gewenste datum waarop je de Barista wil ontvangen. Als de kalender rood is gekleurd zijn er geen Barista’s meer die dag of tijdbestek over. Je dient dan een andere dag uit te kiezen. Na een mail en aanbetalingen van de reservering is de bestelling definitief en kan je je Barista op de afgesproken tijd verwachten op jouw opgegeven adres.