Al ruim 30 jaar weten zij zich te onderscheiden van hun concurrenten. Een hele prestatie zeker gezien de sterke concurrentie binnen de mode en retail branche. Toch weet dit bedrijf de concurrentie altijd net een stap voor te blijven. Hoe ze dat doen? Het antwoord is wisselende collecties. In januari wordt de zomer collectie groots gelanceerd. Een nieuwe collectie van ruim 800 nieuwe bijoux. In augustus gebeurt ongeveer het zelfde voor de wintercollectie. Wederom worden ruim 800 nieuwe producten gelanceerd op de markt. Tussen de twee grote collecties door vinden er ook wekelijk kleine veranderingen in de zomer of wintercollectie plaats. Dit gebeurt aan de hand van de vraag voor de afnemers en het aanbod van wisselende collecties. Bijoux groothandel probeert hier altijd als aller eerst op in te spelen om zo de klant tevreden te houden.

Wie kan klant worden?

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om direct bij de groothandel in te kopen. De groothandel is alleen bedoeld voor ondernemers dus mensen met een eigen mode of sierraden zaak. Dit omdat zei geen losse producten verkopen. De bijoux kunnen alleen in grote aantallen worden afgenomen en deze deals zijn alleen interessant voor bedrijven met een winstgevend oogmerk. Heb je dus een onderneming of ben je zelfstandig ondernemer, dan kan je naar hartenlust inkopen doen bij Bijoux groothandel. De gekochte artikelen worden netjes verpakt zodat ze niet kunnen beschadigen tijden het transport.

Waar kun je de verkooppunten vinden?

De bijoux groothandel heeft vijf vestigingen door heel Nederland zitten. Het grootste en meest bezochte locatie is die in het World Fashion Center in Amsterdam. Daarnaast is er een vestiging in Trade Mart Utrecht, Fashion Extras Venlo, Tica Fashion Uithoorn en is de hoofdlocatie gevestigd in Schoonhoven. Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden met bijoux groothandel. Neem een kijkje op de website en overtuig u zelf van de kwaliteit.