Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Het beveiligen van je huis of bedrijf doe je zo!

Ben jij op zoek naar een oplossing voor het beveiligen van je woonruimte of werkruimte? Dat is logisch, want er zijn mensen van buitenaf die het op je kostbare goederen hebt gemunt. Op het moment dat je preventieve maatregelen neemt is de kans dat je overvallen wordt sterk verminderd.

Het verschil tussen alarmsystemen en IP camera’s

Veel mensen twijfelen of ze een alarmsysteem of een IP camera moeten aanschaffen in de ruimte die ze graag willen bewaken. Vaak komt dit, omdat men niet precies weet wat het verschil is tussen deze twee verschillende systemen. In dit artikel wordt dat haarfijn voor je uitgelegd.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat je alarmeert wanneer er gevaarlijke gebeurtenissen voorkomen in dat gebied. Dit geldt dus niet alleen wanneer de deur wordt opengebroken, maar ook wanneer er brand uitbreekt of er een aardbeving plaatsvindt. Vaak kan je een alarmsysteem aansturen met een app. Erg belangrijk op dit gebied is dat je je alarmsysteem laat keuren door een erkend bedrijf. Vooral als je het systeem zelf hebt aangesloten is een keuring een goed idee. Mocht er wel wat mis gaan, dan heb je minder gedoe met de verzekeringsmaatschappij. Je kan dan aantonen dat je alarmsysteem op de juiste wijze is geïnstalleerd en door wie.

IP camera

Een andere naam voor een IP camera is netwerkcamera. Dit komt doordat een IP camera gebruik maakt van het Internet-Protocol (IP) en er wordt dus video en audio rechtstreeks via het internet gestreamd. Je kan overal waar je wilt de audio en video (terug)kijken. Een IP camera kan beweging detecteren en markeert sommige opnames als risico beelden. Dus mocht er een inbreker (of een kat) bewegen op een camera, dan kan je de beelden gemakkelijk opzoeken zonder alles terug te hoeven kijken. Dat scheelt een hoop tijd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top