Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Longines horloge, aanwinst voor je horloge collectie

Ben je op zoek naar een mooi nieuw horloge? Dan is het goed om eens te kijken naar wat voor horloges er tegenwoordig allemaal zijn. Doordat horlogemakers het werk voortzetten waar ze rond 1800 mee zijn begonnen, is er grote variatie ontstaan in het aanbod. De oude bekende Zwitserse klokkenmakers konden door hun creaties meer en meer mensen een juiste tijdsindicatie geven. Zo ook het merk Longines wat is ontstaan in 1832. In Saint-Imier een kleine plaats in Zwitersland.

Het pilotenmerk Longines

Het merk is zoals het doet vermoeden gemaakt voor piloten. De vleugels die worden gebruikt in het logo laten dit ook zien. Het logo is tevens het oudste geregisteerde logo van een horlogemerk. De huidige makers zijn weer helemaal teruggegaan naar de roots van het bedrijf.

De horloges van Longines gaan lang mee, en zijn door het gebruik van hoogwaardige materialen en grondstoffen parels om je pols. Het is elke keer weer genieten als je naar je horloge kijkt. De wijzerplaat is mooi afgewerkt met gouden of zilveren tijdsaanduidingen. Daarnaast worden ook de wijzers gemaakt van deze materialen. Ook is het mogelijk om een Longines horloge te kopen met een datumaanduiding.

Longines tegenwoordig

De horloges in van Longines tegenwoordig zijn in te delen in vijf verschillende categorien in te delen. De Elegance horloges en Classic horloges voor de vrouwen, hier zitten mooie exemplaren tussen. Daarnaast zijn er voor de mannen de traditionele horloges, maar ook de sportversie. Deze zijn uitgebreid met extra wijzers zoals een stopwatch. Door de grote tijdsaanduiding op de wijzerplaat en rond om het horloge zijn deze goed te gebruiken om de tijd bij te houden dat je aan het lopen bent.

De banden van de horloges kunnen bestaan uit leer of staal. Vaak worden de kleuren uit de horloges meegenomen in de kleuren die gebruikt worden voor de horlogeband. De banden zijn van uitstekende kwaliteit en gaan daardoor dus jaren mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top