Een vakantie is vaak al duur genoeg waardoor je op de koffers goed kunt besparen. Met de goedkope koffersets van Jantje van Alles neem je gemakkelijk en veilig al je spullen mee naar je bestemming. De koffers zijn gemaakt van het harde materiaal ABS dat zeer stevig is en niet snel stuk kan gaan. Teven zijn de koffers uitgevoerd met zwenkwielen en een cijferslot met een persoonlijke code. De persoonlijke code is naar wens in te stellen waardoor je niet een standaard nummer hebt.

Diverse kleuren koffersets

De goedkope ABS koffersets zijn leverbaar in diverse hippe kleuren waardoor er altijd een kleur tussen zit die het best past bij jouw. Met een opvallende kleur kofferset zijn jouw koffers ook goed herkenbaar op de band en tijdens het reizen. De koffers van Travelerz zijn verkrijgbaar in het bruin, champagne/goud, blauwtinten, mintgroen, roze, licht roze, zwart en in het zilverkleurig. Kies de kleur die jou het meest aanspreekt en geniet van jarenlang reisplezier met de 4-delige kofferset van Travelerz.

Verschillende maten koffers

De goedkope 4 delige koffersets bestaan uit vier koffers die allemaal een andere afmeting hebben. Met deze verschillende maten koffers heb je altijd de juiste maat voor de verschillende reizen. Twee van de vier koffers zijn geschikt als handbagage wat ideaal is voor korte vluchten. De grotere koffers uit de goedkope kofferset zijn zeer geschikt voor de langere reizen naar het buitenland.

Kofferuitrusting Travelerz kofferset

De Travelerz koffersets zijn uitgerust met een praktisch ingedeelde binnenkant die is voorzien van een tussenschot en spankabels. Hierdoor kun jij jouw spullen gestructureerd inpakken en blijven tijdens de reis alle attributen op de goede plek liggen. Zo kunnen er geen spullen stuk gaan en geniet je volop van je vakantie.

Ben je benieuwd geworden naar de goedkope 4 delige koffersets gemaakt van ABS? Bekijk en bestel ze dan snel hier bij Jantje van Alles.